دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: كسب آموزش مهارتهاي زندگي نقش بسزايي در كاهش آسيبهاي اجتماعي دارد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي در همايش خانواده و نقش آن در پيشگيري از اعتياد كه در شهرك سعدي به مناسبت ايام سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر توسط جمعيت سلامت اجتماعي بانوان برگزار شد، مهارتهای زندگی را مهمترین عامل پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد و افزود: تربیت، علم زندگی و هنر خوب زیستن است و تا دنیای کودک، جوان و نوجوان را نشناسیم نمیتوانیم پاسخگوی نیاز آنها باشیم.
وي در ادامه گفت: خانواده از ارکان مهم تربیت و تکوین شخصیت فرد است لذا برای پیشگیری از اعتياد ضروری است که والدین ضمن نظارت صحيح و اصولي بر رفتار و عملكرد فرزندان خویش مهارتهاي زندگي را كسب كنند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس اضافه کرد: در محیط خانواده، والدین باید به تغییرات رفتاری، اُفت تحصیلی و مشکلات اخلاقی مثل افسردگی یا اضطراب ناگهانی فرزندان توجه داشته و پیگیریهای لازم را در این زمینه انجام دهند.
وي همچنين نقش پیشگیری از اعتياد را در كاهش آسيبهاي اجتماعي مهم دانست و بيان داشت: والدين بايد با ايجاد احساس مسئوليت در خود نسبت به كسب آموزش مهارت های زندگی و مهارتهای رفتاری در خانوادهها تلاش کنند.
در پايان محمدرضا ابراهيمي خطاب به خانوادهها گفت: بايد همگي با عزمی راسخ و جدی در راستای مبارزه با مواد مخدر به خصوص مواد مخدر صنعتی و روانگردانها تلاش کنیم.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس93.4.8
↧
مهارتهاي زندگي نقش بسزايي در كاهش آسيبهاي اجتماعي دارد
↧