دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس بر تقویت ارتباط والدین و فرزندان تأکید کرد و افزود: اگر در خانواده ارتباطات درستی برقرار باشد یقیناً آسیبها و جرایم مربوط به اطفال و نوجوانان کاهش پیدا ميكند.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در بازدید از قسمتهای مختلف کانون اصلاح و تربیت پسران شیراز، در کارگاه آموزشی پیشگیری اولیه از اعتیاد که توسط جمعیت مشاركت اجتماعي بانوان و جوانان فارس برگزار شده بود، هدف از برگزاری این کارگاه را پیشگیری و آشنایی مددجویان با مضرات مواد مخدر عنوان کرد و گفت: به منظور کاهش تکرار جرم در بین بزهکاران اطفال و نوجوان و چگونگی برخورد و مقابله آنها با آسیبهای اجتماعی بخصوص معضل مواد مخدر، این کارگاه آموزشی برگزار شده است.
وی افزود: بروز بسیاری از جرایم از سوی نوجوانان نتیجه ناآگاهی از عواقب سوء انجام آن عمل است و طی مطالعات انجام شده، ارتکاب جرایم حاکی از ضعف بینش مددجویان نسبت به مسائل فردی و اجتماعی بوده که متأسفانه برخی از خانوادهها در قبال آن بیتفاوت هستند.
ابراهیمی گفت: در این کارگاه ضمن آموزش پیشگیری از اعتیاد، شیوههای فائق شده منطقی بر مشکلات نیز آموزش داده میشود.
دبیر شورای هماهنگی استان با اشاره به نقش تأثیرگذار اینگونه کارگاهها در مددجویان، بر حضور فعال و مستمر آنها در دورههای آموزشی تأکید کرد و در پایان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری اینگونه کارگاه ها، خاطر نشان کرد: باید برای از بین بُردن و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بخصوص معضل مواد مخدر، همه کارشناسان و متخصصان این حوزه وارد میدان اصلاح و تربیت شوند.
حضور گسترده مردم شیراز در همایش بزرگ پیادهروی
به منـاسبت سالروز جهانی مبـارزه با مواد مخدر، مردم شیراز در مراسم پیاده روی و کوهپیمایی شرکت کردند و در این همایش بزرگ خانوادگی مردم و جمعی از ورزشکاران استان فـارس از ساعت 6:30 دقیقه مسیـر 10 کیلومتری همایش را با هدف پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با این آفت خانمانسوز، پیادهروی کردند و در پایان به قید قرعه به شرکت کنندگان جوائزی اهداء شد.
همچنین همایش صبحگاهی کوهپیمایی بزرگ خانوادگی در کوهپا (دروازه قرآن شیراز) با استقبال پرشور خانوادههای علاقمند به ورزش از بزرگ وکوچک روبرو بود.
برگزاري همایش و نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد در این شهرستان لامرد
قیصری رییس بهزیستی شهرستان لامرد در همايش پیشگیری اولیه از اعتیاد با رویکرد مواد مخدر صنعتی و روانگردانها گفت: مواد مخدر صنعتی با قیمت ارزان و دسترسی و استفاده آسان زنگ خطری برای خانواده ها و جوانان ما به شمار می آیند که عدم توجه به خطرات این مواد پیامدهای زیانباری به دنبال خواهد داشت.
رييس بهزيستي لامرد مهمترین آسیب اجتماعی بعد از طلاق را در سطح شهرستان مسئله اعتیاد عنوان و اضافه کرد: نقش خانواده در پیشگیری از اعتیاد بسیار زیاد است و خانوادهها میبایست با کنترل صحیح بر رفتارهای خود و فرزندان از این معضل خانمانسوز پیشگیری كنند.
در ادامه یکی از مقالات برتر قرائت شد و سپس قدرتاله محکم کارشناس مسئول دفتر پیشگیری از اعتیاد اداره کل بهزیستی فارس در زمینه پیشگیری از اعتیاد در خانوادهها، مسئولیت پذیری والدین و نحوه ارتباط با فرزندان صحبت كرد که با استقبال حاضرین در همایش روبرو شد.
برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد در قائمیه
همایش پیشگیری از اعتیاد با حضور 150 نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) در قائمیه کازرون برگزار شد و سجاد افراسیابی رییس اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) قائمیه هدف از این همایش را پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد و ضرورت توانمندسازی نیروی انسانی برای پیشگیری از این معضل بزرگ اجتماعی، مقابله با اشاعه این بلای خانمانسوز در بین جوانان ونوجوانان و جلوگیری از گسستن بنیاد خانواده بیان کرد.
افراسیابی خاطر نشان کرد: نقشی که والدین آموزش دیده در آگاهی بخشی به فرزندان و خانواده ها برای مقابله با این آسیب اجتماعی دارند نقش بی بدیلی است.
منبع خبر: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس93.4.11
↧
تقويت روابط صحيح خانوادگي موجب كاهش بروز آسيبهاي اجتماعي در فرزندان ميشود
↧