قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه برابر گزارش سازمان ملل سالانه 6500 تن موادمخدر در 210 هزار هکتار زمین در افغانستان کشت و تولید میشود، ابراز امیدواری کرد تا گامهای موثری در راستای کنترل و مقابله با موادمخدر برداشته شود.
به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علیرضا جزینی در حاشیه یازدهمین نشست مقامات ارشد طرح ابتکار سهجانبه میان جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و افغانستان با اشاره به اینکه ارتقا و تقویت دیپلماسی در راستای موضوع مبارزه با موادمخدر در سیاستهای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مورد اشاره قرار گرفته است، گفت: در این خصوص با سازمانهای بینالمللی همکاریهای خوبی داریم که البته باید تقویت شود.
وی افزود: از سال 2008 ابتکار سهجانبه مطرح و در دستور کار قرار گرفت.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه سه هدف عمده در فعالیتهای دفتر مقابله با موادمخدر دنبال میشود، سه هدف عمده دارد که نخستین آن کشفیت است ادامه داد: سال گذشته 20 تن موادمخدر کشف شد. هدف بعدی انتقال سریع اطلاعات و اجرای همزمان عملیات با همکاری این سه کشور است.
جزینی با بیان اینکه در حال حاضر افسران در مرز ایران، افغانستان و پاکستان به عنوان BNO حضور دارند و مبادله اطلاعات میکنند، گفت: امیدواریم در جهت کنترل و مقابله با مواد مخدر گامهای موثرتری برداشته شود.
وی افزود: یکی از موضوعاتی که در ارتباط با مصرف موادمخدر لحاظ میکنیم، عرضه آن است. برابر گزارش سازمان ملل متحد، سالانه 6500 تن موادمخدر در 210 هزار هکتار زمین در افغانستان کشت و تولید میشود. همچنین اقداماتی در راستای کاهش تقاضای موادمخدر نیز در دستور طرح این نشست قرار دارد.
منبع خبر: ايسنا 93.07.29