شماره هشتاد و يك ماهنامه فرهنگي– اجتماعي ايران پاك به همراه ضميمه آن در آبان ماه جاري منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ فرزين رحيمنظري مديركل روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر در سرمقاله اين شماره با تاكيد بر برخورد با سودجويان عرصه درمان گفته است: گسترش مراكز درمان داراي مجوز يكي از سياستهاي اصلي ستاد است و هر گاه عدهاي بخواهند با اهداف سودجويانه و بدون طي كردن مراحل قانوني در اين عرصه وارد شوند ستاد به عنوان متولي اصلي مبارزه با مواد مخدر در كشور وظيفه نظارت خود را اعمال خواهد كرد.
در بخش بعدي اين ماهنامه گزارش خبري از سي و يكمين كميته مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر به چاپ رسيده است، اين نشست به رياست وزير كشور و دبيركل ستاد و با حضور دادستان كل كشور، جانشين فرماندهي ناجا، شهردار تهران رييس پليس پايتخت و ديگر اعضاي كميته برگزار گرديد و در آن بزرگترين مشكل در بحث معتادان متجاهر كمبود مكان عنوان و مقرر شد، 4 مركز نگهداري و بازپروري معتادان تا شش ماه آينده در تهران از سوي شهرداري ساخته شود.
گفتوگوي ويژه اين شماره با بهروز مشكيني، كارشناس پيشگيري و درمان اعتياد و دبير اجرايي سمپوزيومهاي اعتياد ميباشد كه مشكيني در اين مصاحبه، با بيان اينكه اعتياد يك بيماري چند وجهي پيچيده و داراي ابعاد جسمي و روحي است، گفته است: بايد فعاليتهاي آموزشي و آگاهيدهنده در اولويت قرار گيرد زيرا اعتياد يك واقعيت است و بايد از آثار آن كاسته شود. برنامههاي كاهش آسيب كه در سالهاي گذشته با شدت بيشتري انجام ميشد نبايد كمرنگ شود زيرا كاستن از آسيبهاي اعتياد براي سلامت جامعه ضروري است.
وي با اشاره به رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر افزوده است: اجتماعي كردن اين امر يعني موضوع مواد مبارزه با مواد مخدر بايد به سطح جامعه بيايد و يكي از راههاي آن تصويب قانون توسط نمايندگان مردم است. اكنون مسئله اعتياد مسئلهاي علمي و اجتماعي است.
در بخش بعدي اين ماهنامه نيز، مقالههايي با عنوان «چالشهاي مبارزه با پولشويي در جهان»، «تاثير تداوم كشت و توليد مواد مخدر در افغانستان بر امنيت كشورهاي آسياي مركزي»، ديدگاهي با عنوان «زنان در اولويت رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر قرار گيرند»، گزارش استاني از وضعيت مبارزه با مواد مخدر در استان اردبيل و گزيده اخبار به چاپ رسيده است.
همچنين نيم نگاهي به تاثير مواد مخدر بر مغز انسان، مروري بر باورهاي غلط رايج در مورد سوءمصرف مواد مخدر، درباره ماده مخدر پان پراگ چه ميدانيد، از زندگي غمانگيز معتادان عبرت بگيريم، دل نوشتههاي يك معتاد و جدول و سرگرمي از بخشهاي مختلف ايران پاك خانواده اين ماهنامه به شمار ميروند.منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر93.08.11
↧
هشتاد و يكمين شماره ماهنامه ايران پاك منتشر شد
↧