استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: بساری از مُعضلات و مشکلات کشور ریشه در پدیده خانمانسوز مواد مخدر دارد و برای ریشه کنی آن که یک اقدام و کار بزرگی است، نیاز به تصمیمگیری و عزم جدی مسئولین میباشد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، دكتر سيدمحمد احمدي در نهمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس با بيان اين مطلب، گفت: در بحث مبارزه با مواد مخدر و دستگيري و محاكمه معتادين و قاچاقچيان اقدامات گسترده اي انجام شده لذا بايد به موازات آن در بحث پيشگيري كار اساسي و سازنده صورت پذيرد.
استاندار و رييس شوراي هماهنگي استان افزود: بافتهاي فرسوده و محيط اطراف اماكن تاريخي و مذهبي به محل امني براي معتادين تبديل شده كه زيبنده اين اماكن نبوده و مخاطره بزرگي براي حوزه توريسم و گردشگري ميباشد كه ميطلبد دستگاههاي مربوطه خصوصاٌ شهرداري نسبت به احياء بافتهاي فرسوده اقدام عاجل نمايند.
وي گفت: آموزش و پرورش نيز ميتواند با فعال كردن مدارس در اين مناطق و ارايه آموزشهاي لازم در سطح مهدكودكها و مدارس سراسر استان نقش بسزايي در پيشگيري از اعتياد داشته باشد.
دكتر احمدي بيان داشت: مسئله اعتياد و قاچاق مواد مخدر مسئله بسيار مهم و حساسي است و فرمانداري با همكاري نيروي انتظامي و شهرداري بدون فوت وقت و با جديت تمام نسبت به شناسايي و دستگيري اقدام نمايند.
استاندار فارس خاطر نشان كرد: مسئله حاشيه نشيني يكي ديگر از عوامل گسترش مواد مخدر و بسياري از بزهكاري ها در شهرهاي بزرگ مي باشد.
دكتر احمدي اظهار داشت: همه مسئولين مبارزه با پديده شوم قاچاق واستعمال مواد مخدر را به عنوان مطالبه جدي مردم بدانند و با سوداگران مرگ با جديت برخورد كنند.
وي ادامه داد: استان فارس در بحث مبارزه با مواد مخدر اقدامات خوبي در هشت ماهه گذشته انجام داده و توانسته است در بين استانهاي كشور مقام برتر را به خود اختصاص دهد.
وي در پايان جمعآوري معتادين و توزيع مناسب مراكز DIC در مناطق آلوده شهر را خواستار شد.
همچنين محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس نيز ضمن ارايه گزارشي از اقدامات صورت پذيرفته در هشت ماه سالجاري، گفت: بحمداله با توجه به تاكيد مديريت ارشد استان و با تعامل ايجاد شده در حوزه مبارزه با مواد مخدر لزوم مبارزه بيامان با اعتياد و مواد مخدر در دستور كار تمامي دستگاهها قرار گرفته است.
وي افزود: خوشبختانه مسئولين استان در راستاي پيشگيري و مبارزه با اعتياد و مواد مخدر تمام قد پاي كار آمدهاند و اين نشان دهنده عزم جدي استان در مسير مبارزه با پديده شوم مواد مخدر ميباشد.
دبير شوراي هماهنگي استان با تاكيد بر لزوم اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر به عنوان يك سياست كلان و ملي، ادامه داد: تجربه نشان داده است هر جا كه از توان نيروهاي مردمي بهرهمند شديم توانستهايم موفق عمل كنيم؛ بنابراين براي نابودي اعتياد و مواد مخدر بايد عزم ملي و جانفشاني را سرلوحه كار خود قرار دهيم.
در ادامه اين جلسه، گزارش اقدامات صورت پذيرفته توسط دستگاههاي عضو شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قرائت و پيشنهاداتي نيز در راستاي فراگير شدن امر مبارزه با مواد مخدر مطرح و به تصويب رسيد.
منبع خبر: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس93.10.01