Quantcast
Channel: ستاد مبارزه با مواد مخدر - ستاد مبارزه با مواد مخدر
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

تاثير رسانه ملي در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي

$
0
0

مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري استان مركزي در جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اين استان بر اهميت و تاثير رسانه ملي در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ غلامرضا فتح‌آبادي در اين جلسه كه در صدا و سيماي استان برگزار شد، با بيان اين مطلب گفت: با توجه به آخرين آمار مبني بر اينكه استفاده از تلويزيون در ايران كه به‌طور متوسط 10 ساعت در شبانه روز روشن مي‌باشد، بيشتر مي‌توان اهميت و تأثير اين رسانه ملي را در خصوص كاهش آسيب‌هاي اجتماعي نمايان ساخت.

وي به دو نقش اصلي صدا و سيما كه آموزش و آگاه‌سازي و تفريحات و اوقات فراغت است، اشاره كرد و افزود: صدا و سيما در بخش‌هايي همچون آموزش مهارت‌هاي زندگي، رفع باورهاي غلط جامعه، آگاه‌سازي، جايگزيني كتاب و فضاهاي اينترنتي، ميزگردهاي تخصصي، مشاوره، انعكاس اخبار و رويدادها، استفاده از ادوات موسيقي در برنامه‌ها نقش‌هاي بي‌شماري دارد.

فتح‌آبادي همچنين با اشاره به سه ديدگاه موجود در خصوص رسانه ملي گفت: آسيب‌هاي اجتماعي را نبايد بزرگنمايي و سياه‌نمايي كنيم تا نگراني‌ها در خانواده‌ها افزايش نيابد، همچنين حق مردم است كه از آسيب‌هاي موجود در اطراف خود مطلع باشند تا برنامه‌هايي را براي پيشگيري از اين آسيب‌ها براي خود لحاظ كنند و در عين حال صدا و سيما نيز بايد نقش مردم و آگاه‌سازي و توانمندسازي را در برنامه‌هاي خود مشخص كند.

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به انجام طرح شيوع‌شناسي دانشجويان در وزارت علوم اشاره و عنوان كرد: با مشخص شدن ميزان شيوع مصرف مواد مخدر در ميان دانشجويان بهتر مي‌توان برنامه‌هاي پيشگيري را تدوين كرد.

همچنين قرباني جم مديركل صدا و سيماي استان در اين جلسه، با بيان اينكه پرداختن به موضوع اعتياد در صدر 170 موضوع ديگر در رسانه ملي، همواره از دغدغه هاي اساسي اين رسانه مي‌باشد، گفت: برنامه‌هايي همچون بالا بردن سطح و تراز برنامه‌ها، معرفي موارد و موضوعات ناشناخته و مكتوم به تمامي مناطق استان‌ها و توجه جدي به تمام نقاط استان همواره از اهداف صدا و سيماي استان مركزي بوده است.

وي بر رهنمودهاي مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) مبني بر اين كه برنامه‌هاي صدا و سيما بايد از حيث دين، اخلاق، اميدآفريني و آگاهي مورد توجه قرار گيرند، تأكيد كرد و گفت: صدا و سيما مي‌تواند در خانواده با مباحث مختلفي همچون تبيين نقش خانواده، آسيب‌شناسي نهاد خانواده، بررسي مشكلات خانواده، برنامه‌سازي در جهت تحكيم و تقويت بنياد خانواده برنامه‌هاي خوبي را تهيه و توليد كند.

قرباني در پايان به پيشرفت برنامه‌هاي سال‌جاري نسبت به سال گذشته اشاره و در خصوص تعامل با ساير دستگاه‌ها و ارايه پيشنهاد عملياتي از سوي كميته فرهنگي و پيشگيري اعلام آمادگي كرد.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي92/4/31


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

Trending Articles