مسئول قرارگاه سازندگي رايت الهدي از راه اندازي كارخانه محصولات غذايي در جنوب كرمان با هدف پيشگيري از اعتياد با ظرفيت اشتغال 2 تا 3 هزار نفر خبر داد و گفت: نبود اشتغال و فقر اقتصادي در جنوب كرمان از عوامل اصلي اعتياد و گرايش به خريد و فروش مواد مخدر است.
اسدپناه در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر در مورد رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر اظهارداشت: اين رويكرد بسيار ارزنده و موثر است و در صورتي كه همه نهادها و سازمانها همچنين مردم در اين راستا با هم همكاري داشته باشند، قطعا به موفقيت هاي چشمگير و اثرگذاري در زمينه كاهش اعتياد دست خواهيم يافت.
وي با بيان اينكه بسيج نيز در اين را زمينه ميتواند نفشهاي موثري را ايفا كند، افزود: با توجه به اينكه بسيج داراي بخشهاي مختلفي است و يك بخش آن نيز در حوزه اقتصاد مقاومتي فعاليت دارد از اين بخش ميتوان در پيشگيري از اعتياد در جامعه به ويژه در مناطق محروم بهرهمند شد.
مسئول معاون نخبگان بسيج سازندگي ادامه داد: بر اساس فعاليت اقتصاد مقاوتي، بسيج سازندگي به صورت پايلوت در جهت كاهش اعتياد و ايجاد اشتغال همچنين فقر زدايي از مناطق محروم در جنوب كرمان در منطقه «قلعه گنج» بررسي هاي اوليه انجام دارد و پس از برگزاري جلساتي با نهادهايي، تصميم به راه اندازي كارخانه صنايع غذايي در اين منطقه كرد.
اسدپناه گفت: اين كارخانه به صورت چند منظوره راه اندازي شده تا هم افراد منطقه مشغول به فعاليت در كارخانه شوند و هم محصولات كشاورزي آنها كه مورد سوء استفاده دلالان بود در تهيه محصولات كارخانه بكارگرفته شود. با اين هدف علاوه بر اشتغال زايي مانع از اعتياد در اين منطقه ميشويم.
وي با اشاره به اينكه مردم اين منطقه گاهي به دليل فقر و نااميدي به ورطه اعتياد و فروش مواد مخدر سقوط ميكنند، افزود: 70 درصد مردم اين محل كشاورز هستند و به دليل نخريدن محصولاتشان براي امرا معاش آهي در بساط نداشته لذا براي اين مسئله گرفتار مواد مخدر ميشوند. لذا راه اندازي اين كارخانه طي شش ماه آينده در پيشگيري از اعتياد و خريد و فروش مواد مخدر بسيار تاثر گذار است.
مسئول معاون نخبگان بسيج سازندگي نااميدي را يكي از علل عمده گرايش به مواد مخدر برشمرد و ابراز اميدواري كرد كه با راه اندازي اين كارخانه با همت بسيج سازندگي شاهد كاهش اعتياد در اين منطقه باشيم. چراكه با افتتاح اين كارخانه در فاز نخست حدود 500 نفر و در فازهاي بعدي 2 تا 3 هزار نفرديگر هم مشغول به كار خواهند شد.
اسدپناه با اشاره به تفاهم نامه بنياد امور مستضعفان با استانداري كرمان در جهت راه اندازي كارخانه در جنوب كرمان اعلام كرد: با راه اندازي اين كارخانه اولين شهر الگوي اقتصاد مقاوتي كرمان خواهد بود و ان شاء الله شاهد بزودي كاهش اعتياد و و خريد و فروش مواد مخدر از ناچاري و به دليل فقر اقتصادي خانوادهها خواهيم بود. لذا افزايش اين كارخانهها و توجه به فراهم شدن اقتصاد پايدار در مناطقي كه در معرض مواد مخدر قرار دارند، امري حائز اهميت است.
وي؛ دو عامل اشتغال و ازدواج را در پيشگيري از اعتياد بسيار مهم عنوان كرد و خطر نشان ساخت: بر همين اساس علاوه بر توجه به فقر اقتصادي در جنوب كرمان، شرايط ازدواج 70 زوج را در اين منطقه فراهم كرديم و با كمك خيرين جهزيه انها نيز فراهم شد. اينك روزنههاي اميد در ميان اين خانوادهها شكل گرفته و با اقدامات اينچنيني ميتوان در جهت پيشگيري از اعتياد و مبارزه با مواد مخدر گام برداشت.
مسئول قرارگاه سازندگي رايت الهدي در پايان گفت: تشكيل خانواده تا حدود زيادي از گسترش آسيبهاي اجتماعي جلوگيري ميكند و توجه به آن در كشور جهت كاهش اعتياد امري ضروري است.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر94.10.16