معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با بیان اینکه نهاد خانواده محور اجتماعی نمودن امر مبارزه و پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر است، گفت: مبارزه با مواد مخدر از داخل اتاق های دربسته و صرفاً با برگزاری جلسات محقق نخواهد شد و این مهم نیاز به توسعه مشارکت های مردمی و پای کار آمدن سازمانهای مردم نهاد دارد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ "علی اصغر طهماسبی" در ششمین جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمانهای مردم نهاد استان اظهار کرد: وضعيت اعتياد در جامعه اعم از توزيع موادمخدر، الگوي مصرف، تعداد معتادان و آسيب هاي ناشي از اين پديده شوم از نگراني هاي جدي احاد مردم و از دغدغه هاي اصلي مسئولين نظام و دولت تدبیر و امید مي باشد.
وی با بیان اینکه رویکرد دولت تدبیر و امید در امر مبارزه و پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر، اجتماعی نمودن آن است، افزود: در اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر بايد خانواده را محور اصلي قرار داد و با اجراي برنامه هاي آموزشي و مهارتي آنان را توانمند كرد تا خود، فرزندانشان را از بلاي خانمان سوز اعتياد آگاه کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ادامه داد: رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر با بکارگیری ظرفیت تشکل های مردمی و سازمانهای مردم نهاد مهم و حائز اهمیت است اما نبايد از آگاهسازي و آموزش خانواده ها غافل شد، زيرا نهاد خانواده پايههاي اصلي پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر را تشكيل ميدهد.
طهماسبی گفت: اینکه سن اعتیاد روز به روز در کشور کاهش می یابد و 70 درصد زندانیان کشور به طریقی با مواد مخدر و اعتیاد مرتبط هستد، زنگ خطری است که در جامعه به صدا درآمده و باید همه ما را هوشیارتر کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: معتاد بیمار است و ما وظیفه داریم نسبت به بهبودی و اصلاح او اقدام کنیم ضمن اینکه باید توجه داشته باشیم که مراقبت های بعد از بهبودی بسیار مهم و ضروری است.
حسینی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نيز در اين جلسه اظهار کرد: بهترین راه حل شیوه مبارزه با مواد مخدر اجتماعی کردن و مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر است. چرا که هرجا مردم وارد صحنه شدند موفقیت بیشتری حاصل شده است.
وي افزود: امروزه استكبار با برنامه ريزي به دنبال ضربه زني به اين نظام است و بهترين شيوه براي آنها براي فروپاشي نظامهاي اعتقادي متلاشي كردن نظام خانواده است و در اين جهت بهترين راه حل هم درگير كردن جوانان و نوجوانان ماست كه از آن طريق هم نيروهاي مولد كشور مورد ضربه قرار ميگيرند و هم اينكه خانواده ها درگير شده و پايه هاي خانواده سست ميشود چراكه عملا به دليل وجود اين آسيب خانواده درگير شده و ديگر نمي تواند به رسالت خود عمل نمايد كه خود نشان از برنامه دار بودن آنها در اين امر است از طرفي آنها سعي در ورود مواد مخدر به كشور عزيزمان دارند تا به وسيله آنها عمق آسيبهاي اجتماعي را افزايش دهند .
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان94.11.03