دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: ميبايست با كمك سازمانهاي مردم نهاد، مبارزه با مواد مخدر را به مسئله جمعي تبديل و در جهت كاهش آسيبهاي ناشي از مُعضلات پديده شوم مواد مخدر بيش از پيش تلاش نمود.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي در يازدهمين جلسه كميته تخصصي توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد اظهار داشت: در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر باید خانواده را محور اصلی قرار داد و با اجرای برنامههای آموزشی و مهارتی آنان را توانمند کرد تا خود، فرزندانشان را از بلای خانمان سوز اعتیاد آگاه کنند.
وي در ادامه به نقش مؤثر توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر اشاره نمود و گفت: رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر با بکارگیری ظرفیت تشکلهای مردمی در جهت آگاهسازي و آموزش آحاد جامعه بويژه نوجوانان و جوانان مهم و حائز اهمیت است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس افزود: ميبايست با كمك سازمانهاي مردم نهاد، مبارزه با مواد مخدر را به مسئله جمعي تبديل و در جهت كاهش آسيبهاي ناشي از مُعضلات پديده شوم مواد مخدر بيش از پيش تلاش نمود.
وي با تاكيد بر لزوم اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر نيز گفت: بهرهگيري از ظرفيت سازمانهاي مردم نهاد فعال در زمينه پيشگيري از اعتياد و مبارزه با مواد مخدر، يكي از راهكارهاي مؤثر در توسعه مشاركتهاي مردمي و اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر است كه بايد مورد توجه مديران و مسئولان قرار گيرد.
ابراهيمي در پايان سخنان خود بيان داشت: همه دستگاههای عضو شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بايد به توسعه سازمانهای غیردولتی و تشکلهای مردم نهاد در این خصوص اهتمام جدی نشان دهند.
در ادامه این جلسه، اعضای کمیته، دیدگاهها و نظرات خود را پيرامون سازمانهای مردم نهاد و نحوه فعاليتشان در حوزه مبارزه با مواد مخدر مطرح کردند.
منبع خبر: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس94.12.08