Quantcast
Channel: ستاد مبارزه با مواد مخدر - ستاد مبارزه با مواد مخدر
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

آموزش مهارت شاد بودن سدي محكم در گرايش به مصرف مواد مخدر

$
0
0

يك عضو انجمن مددكاري ايران گفت: آموزش مهارت شاد بودن به صورت مستقيم و غيرمستقيم در ارتقاي بهداشت رواني موثر است و سبب جلوگيري از مصرف مواد مخدر صنعتي و داروهاي روان گردان كه رواج بسيار زيادي در ميان نوجوانان و جوانان يافته مي شود.

بهاره قلي بيگيان در گفت و گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: نداشتن اوقات فراغت، موسيقي خوب ، اميد به آينده و نداشتن برنامه‌هاي تلويزيوني مناسب و آموزنده تاثير زيادي بر افزايش مصرف كنندگان مواد مخدر دارد و براي کاهش تقاضا براي استعمال اين مواد بايد در جامعه شادي و نشاط را گسترش داد.

وي با بيان اينكه اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر نيازمند عزم ملي و همت جهادي است ، ادامه داد: متوليان امور فرهنگي و اجتماعي بايد بسترهاي لازم و اساسي را براي ايجاد اوقات فراغت مناسب و كم هزينه همه كودكان، نوجوانان و جوانان فراهم كنند، زيرا تجارب ميداني و علمي ثابت كرده است كه وقت‌گذراني بيهوده بوي‍‍ژه در جمع‌هاي دوستانه مهمترين عامل اولين مصرف مواد مخدر و سرآغاز رفتن به بيراهي و نابودي است.
اين عضو انجمن مددكاري ايران با اشاره به پديده مصرف قليان كه سرآغاز اعتياد به مواد مخدر است ، گفت : رواج مصرف قليان با طعم هاي مختلف كه به نوعي مخدر هستند ، رواج بسياري در ميان نوجوانان و جوانان كشور داشته و و بايد با آن برخورد جدي شود، در واقع دريچه ورود به مصرف انواع مواد مخدر صنعتي و شيميايي است .
قلي بيگيان خاطرنشان كرد: با وجود افزايش اين معضل در كشور ، تنها با گذاشتن مسئوليت برخورد با پديده مواد مخدر بر عهده ستاد مبارزه با مواد مخدر و نيروي انتظامي بر وظيفه ساير نهادها و مردم سرپوش مي گذاريم و از رسيدن به نقطه مطلوب كه همان مبارزه اجتماعي با اعتياد است ، فاصله مي گيري، در حاليكه كه مبارزه با اين پديده وظيفه همه دستگاه و يكايك مردم است.

وي تاكيد كرد: مقوله اعتياد به مواد مخدر و روان گردانها و پيشگيري از آن بايد در سطح وسيعي ها انجام و آموزش ها در اين زمينه به روز شود.

به گفته عضو انجمن مددكاري ايران ، بسياري از كساني كه مصرف مواد مخدر را تجريه مي كنند از عوارض آن مطلع نبوده و بيشترين انگيزه مصرف اين مواد را بهتر شدن عملكرد تحصيلي ، زيبايي ، لاغري ، شادابي و غيره بيان مي‌كنند.

قلي بيگيان تصريح كرد: با توجه به عواملي مانند کاهش سن اعتياد، تغيير الگوي مصرف و استفاده از موادمخدر صنعتي و داروهاي روان گردان در ميان مردم ، افزايش تعداد معتادان زن و همچنين استفاده از موادمخدر در ميان کودکان خياباني و غيره بايد مسئولان و مديران دستگاه هاي ذيربط در ارتباط با کاهش مصرف موادمخدر و جلوگيري از توزيع آن اقدامات و برنامه ريزيهاي لازم را با دعوت از خانواده ها براي مقابله با اين موضوع مهم انجام دهند تا شايد بتوان اين آسيب اجتماعي و جرائم مرتبط با آن را در جامعه کاهش داد.

وي در پايان اظهار داشت :در حال حاضر با توجه به اهميت اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر ،ضرورت آگاهي بخشي به خانواده ها اهميت شاياني به خود گرفته و بايد در اين زمينه با قدرت وارد شد تا بتوان در مقابل اين تبليغات مخرب و پيامدهاي پس از آن ايستادگي کرد.

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر94.12.11 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

Trending Articles