Quantcast
Channel: ستاد مبارزه با مواد مخدر - ستاد مبارزه با مواد مخدر
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان خبر داد: همدان؛ استان‌ ناامن در فعالیت قاچاقچیان مواد مخدر

$
0
0

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان گفت: همدان یکی از استان‌های ناامن برای قاچاقچیان مواد مخدر در سطح کشور است.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، عبدالحسین مرادی ظهر امروز در همایش اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و روان‌گردها در مجتمع سینمایی شهید آوینی همدان اظهار کرد: به دلیل موضوع مواد مخدر که بسیار حائز اهمیت است شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان‌ها پنج کمیته تخصصی در خصوص کمیته‌های تخصصی و پیشگیری از مواد مخدر، حقوقی و قضایی، مقابله و توسعه مشارکت مردمی تشکیل داده است.

وی با بیان اینکه یک‎هزار و 800 کیلومتر وسعت مرزهای شرقی کشور است، افزود: کشور افغانستان به عنوان تولید کننده عمده مواد مخدر در حال حاضر 6 هزار تن مواد مخدر تولید می‌کند در حالی که این آمار در سال 2003 میلادی در قالب 800 هزار هکتار بوده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان ادامه داد: هم اکنون مصرف هروئین در دنیا 350 هزار تن است که 700 هزار تن آن در کشور افغانستان کاشت و تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه همدان یکی از استان‌های ناامن برای قاچاقچیان مواد مخدر است، گفت: در این راستا کمیته تخصصی مواد مخدر، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی استان تلاش فراوانی کرده است.

مرادی با بیان آسیب‌های مصرف مواد مخدر در جامعه خاطرنشان کرد: در حال حاضر 71 درصد از زندانیان به جرم‌های مرتبط با مواد مخدر بوده و 70 درصد سارقان ما معتادان هستند.

وی افزود: 55 تا 60 درصد طلاق‌ها مربوط به اعتیاد و 30 تا 35 درصد قتل‌ها، کودک‌آزاری و همسرآزاری‌ها همه در حوزه مواد مخدر است.

این مسئول با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر اینکه نجات یک معتاد نجات یک جامعه است، بیان کرد: اگر امروز مسئولان با مواد مخدر به سختی مبارزه می‌کنند این یک جهاد بزرگ و حرکت بزرگی برای پیشرفت کشور است.

وی با بیان اینکه شعار امسال روز جهانی مواد مخدر «بیایید با هم زندگی، جامعه و هویتمان را به دور و خالی از مواد مخدر بسازیم» است، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر، موضوع اجتماعی شدن مقابله با مواد مخدر است.

مرادی ادامه داد: تمام نهادهای مردمی باید دست به دست هم دهند تا در امر پیشگیری از اعتیاد بتوانیم گام‌های مهم و موثری برداریم.

وی در خصوص مواد مخدر صنعتی که هر روز در کشور یک چیز جدید وارد بازار می‌شود، تصریح کرد: امروز در کشور بالای یک‌هزار نوع مواد مخدر صنعتی داریم که از مردم و خیرین می‌خواهیم با اطلاع‌رسانی به موقع، این گونه مشکلات را در کوچه و محله خود رصد کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان با بیان اینکه بزرگترین آسیب اجتماعی امروز در کشور مواد مخدر است، گفت: میانگین وجود معتادان در سطح کشور در رده سنی 16 تا 64 سال 2.64 درصد است که این میانگین در استان نسبت به کشور 2.4 درصد است.

وی ادامه داد: 203 مرکز درمانی میان‌مدت و کوتاه مدت در سطح استان وجود دارد که 32 هزار نفر زیر پوشش این مراکز هستند و 95 درصد این مراکز توسط بخش خصوصی و پنج درصد در بخش دولتی است.

مرادی خاطرنشان کرد: امسال یکی از اقدامات خوب نیروی انتظامی در استان همدان جمع‌آوری یک‎هزار و 450 معتاد متهاجر بوده است.

وی در خصوص انتظارات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سطح جامعه گفت: امیدواریم در این راستا سطح آگاهی مردم بالا برود و بتوانیم در افزایش تعداد سمن‌ها (نهادهای مردمی ) قدم برداریم.

این مقام مسئول همچنین در زمینه انتظارات و توقعات این شورا از خیرین استان افزود: فراهم آوردن خرید مسکن و اشتغال معتادان و خانواده آنها، حمایت لازم از سرپرستی کودکان دارای والدین معتاد و مشارکت در از بین بردن مشکلات زنان معتاد در زمینه اشتغال و مسکن از خواسته‌های این شور از خیّرین است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان با بیان اینکه وقت آن رسیده که فرهنگ انزجار از مواد مخدر را در جامعه نهادینه کنیم، تأکید کرد: بحث مواد مخدر بزرگترین منکر است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود.

وی گفت: انتظار ما از آموزش و پرورش به عنوان متولی امر آموزش در خصوص دانش‌آموزان بسیار بالاست چراکه بالای 300 هزار نفر در استان را جمعیت دانش‌آموزی در بر می‌گیرد.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه مبارزه با مواد مخدر در روستاها یادآور شد: تلاش نیروی انتظامی در شهرستان‌های استان حائز اهمیت است.

منبع خبر: فارس 94.12.12


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

Trending Articles