استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با بيان اينکه در مبارزه با مواد مخدر فقط اقدامات جهادي و انقلابي راه گشاست، گفت: حتي يک لحظه کوتاهي و مسامحه از مبارزه با مواد مخدر خسارتهاي بزرگي را بر کشور وارد ميکند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ مهندس جواد قناعت در چهارمين جلسه اين شورا اظهار داشت: اگر حوزه پيشگيري مبارزه با مواد مخدر فعالتر شود شاهد خسارتهاي سنگين درمان نخواهيم بود.
وي با بيان اينکه مسئولان قضايي و اجرايي و انتظامي استان عزم و اراده مصممي براي مبارزه با مواد مخدر دارند، تصريح کرد: امروز مبارزه با مواد مخدر عزم و ارادهاي فراتر از ضوابط و مقررات را طلب ميکند و امروزه نيز هماهنگي و وحدت رويه اعضاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان بسياري از مشکلات را برطرف کرده است.
رييس شوراي هماهنگي استان تأکيد کرد: کميته فرهنگي و پيشگيري و دبيرخانه شورا در آستانه سال تحصيلي جديد دانشگاهها، با برگزاري کارگاههاي آموزشي برنامه مدوني را براي آشنايي اساتيد و دانشجويان با مضرات مواد مخدر به ويژه از نوع صنعتي تهيه کند.
قناعت افزود: انتظار اين است که هرچه سريعتر با همت فرمانداران و شهرداران وضعيت نقاط آلوده به نقطه مطلوبي برسد و اين موضوع در دستور کار کميته مبارزه و مقابله قرار گيرد و بازديدهايي از اين مناطق نيز بهصورت مدون انجام شود.
وي با اشاره به اينکه نيروي انتظامي در حوزه کشفيات بسيار موفق عمل کرده است، گفت: انتظار اين است که دستگاههاي امنيتي و انتظامي اين روند را به همين صورت ادامه دهند و اميدواريم با جديت و شدت بيشتري اين روند خوب و مثبتي که وجود دارد، ادامه پيدا کند.
وي خاطرنشان کرد: شهرداريها با استفاده از امکانات تبليغاتي که در اختيار دارند نسبت به اطلاعرساني مضرات مواد مخدر در سطح شهرها اقدام كنند، همچنين صدا و سيما نيز با استفاده از امکانات خود نسبت به مستندسازي و ساخت برنامه مختلف جهت اطلاعرساني مضرات مواد مخدر اقدام کند.
در آيندهاي نزديک در استان گلستان اردوگاه محكومين مواد مخدر راهاندازي ميشود
همچنين عليرضا جمشيدي معاون سياسي، امنيتي استاندار و دبير شوراي هماهنگي استان گلستان از ادامه عمليات اجرايي اردوگاه محكومين مواد مخدر (ماده 42 قانون مبارزه با مواد مخدر) براي مجرمان مواد مخدر خبر داد و گفت: اين اردوگاه که سال گذشته در زميني به مساحت 35 هکتار در شهرستان عليآباد کتول کلنگزني شد هماکنون در مرحله بتونريزي و نصب اسکلت فلزي قرار دارد که طبق برآوردها تا 45 روز ديگر اسکلت فلزي نصب و عمليات اجرايي آن ادامه خواهد يافت.
وي با بيان اينکه اعتبار کلي احداث و تجهيز اين مجموعه 33 ميليارد تومان است، افزود : براي تسريع در روند احداث اين اردوگاه طي تفاهمنامهاي ، ادامه عمليات اجرايي احداث اردوگاه ماده 42 بهصورت کلي به قرارگاه خاتمالانبيا واگذار شده است و اميدواريم در آيندهاي نزديک، گلستان هم در کنار 4 استان ديگري که در کشور داراي مرکز کار درماني و حرفه آموزي معتادان و مجرمان مواد مخدر هستند، قرار بگيرد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: به لطف الهي از آغاز سال 92 جلسات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و جلسات شوراهاي فرعي به رياست فرمانداران به نحو شايستهاي برگزار و از اين حيث استان گلستان صاحب رتبه اول در کشور شده است.
وي ادامه داد: از ابتداي سال تاکنون طي برگزاري سه جلسه شورا 16 مصوبه و طي برگزاري 33 جلسه فرعي در شهرستانها 198 مصوبه داشتهايم، همچنين 5 بازديد از مناطق آلوده توسط دبيرخانه شورا و 10 بازديد از نقاط آلوده در شهرستانها توسط فرمانداريها صورت گرفته است.
معاون استاندار با اعلام دستگيري 150 نفر معتاد مشمول ماده 16 از ابتداي سال گفت: از اين تعداد 50 نفر همچنان در مرکز درمان اجباري توسکستان نگهداري ميشوند و بقيه مراحل بازپروري خود را طي کرده و مرخص شدهاند.
جمشيدي با بيان اينکه اطلاعات و آدرس افراد ترخيص شده از مرکز توسکستان در اختيار دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قرار دارد، تصريح کرد: طي ماههاي گذشته براي 110 نفر از خانوادههاي اين افراد از طريق ستاد، کمکهايي شامل سبد کالا و ارزاق در نظر گرفته شده و ما در حد توانمان در مواقع لزوم از اين افراد حمايت خواهيم کرد.
وي در ادامه از توسعه روند درمان در مراکز ترک اعتياد استان با تنتور اپيوم (شربت ترياک) خبر داد و گفت: در حال حاضر با توجه به محدوديتها و کمبودهايي که در اين زمينه داريم 70 مرکز ترک اعتياد در استان از اين دارو استفاده ميکنند که براي متقاضيان درمان، نتايج مثبتي را به دنبال داشته است.
وي تأکيد کرد: بحث مبارزه با اعتياد و مواد مخدر نياز به يک همت عمومي دارد و براي ايجاد اين همت بايد کار فرهنگي کرد.
معاون استاندار در پايان خاطر نشان کرد: بايد با اطلاعرساني درست، انگيزهها را برانگيزانيم و افراد را به گونهاي تشويق کنيم که داوطلبانه پا در کارزار مبارزه با مواد مخدر بگذراند و اين مهم محقق نخواهد شد جز با نگاه دلسوزانه و همت دو چندان متوليان فرهنگي جامعه که اين رسالت مهم را به بهترين نحو ممکن به انجام برسانند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان92/5/1