هفتاد و سومين شماره ماهنامه فرهنگي– اجتماعي ايران پاك منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ فرزين رحيمنظري مديركل روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر در سرمقاله اين شماره با اشاره به نقش گروههاي مرجع در اجتماعيكردن مبارزه با مواد مخدر گفته است: گروههاي مرجع اجتماعي به آن دسته از گروههايي گفته ميشود كه ساير مردم براي تصميمگيري و اجراي روشهاي زندگي از آنها الگوبرداري ميكنند همچون روحانيون، دانشگاهيان، هنرمندان، مداحان و...
وي افزوده است: با توجه به اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر بهعنوان راهبرد اصلي مبارزه، توجه به نقش گروههاي مرجع براي پيشبرد اين راهبرد داراي اهميت بالايي است، زيرا اگر گروههاي مرجع اجتماعي نسبت به اهميت اجتماعيكردن مبارزه پي ببرند، ميتوانند بهعنوان بازوي ستاد در اشاعه اين راهبرد نقش اساسي ايفا كنند.
در صفحات بعدي، گزارشي از تازهترين ديدگاهها و ديدارهاي وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با جامعه مداحان، اهالي رسانه، بسيج و... به چاپ رسيده است كه خواندنش خالي از لطف نيست.
در بخش بعدي نيز، بخش نخست ميزگردي با عنوان "اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر و سرمايه اجتماعي" با حضور سيد حسن موسوي چلك مديركل دفتر توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر، حبيب بهرامي مديرعامل موسسه سيماي سبز رهايي، احسان كاشي مديرعامل موسسه خيريه اميد ديگر و منيژه آرزومندي مديرعامل موسسه ايليا به چاپ رسيده و در آن به نقش سازمانهاي مردمنهاد در اجتماعيكردن مبارزه پرداخته شده است.
در صفحات بعدي اين ماهنامه نيز، مقالهاي با عنوان "تحليل روايتي چگونه معتاد شدن افراد وابسته به مواد"، يادداشتي با عنوان «اراده ملي نياز اصلي رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر»، ديدگاهي با عنوان «اجتماعي كردن مقابله با اعتياد نيازمند توجه ويژه دولت تدبير و اميد به نقش سازمانهاي مردمنهاد است»، گزارش استاني از وضعيت مبارزه با مواد مخدر در استان بوشهر و گزيده اخبار به چاپ رسيده است.
همچنين نسل فردا، حرف حساب، نگاه، دانستنيها و روايت از بخشهاي مختلف ايران پاك خانواده اين ماهنامه به شمار ميروند.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر92.12.5