نخستین کارگاه آموزشی طرح برآورد شیوع مصرف مواد مخدر و محرک و داروهای روان گردان جامعه کار و تولید از سوی اداره کل امور اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، در نخستین نشست کارگاه گفت: علیرغم دستاوردهای بزرگ بشری در عرصه های مختلف علمی، فناوری اقتصادی و اجتماعی، جامعه جهانی در حالی وارد قرن بیست ویکم شده که تهدیدهای ناشی از معضلات اجتماعی بر پیشرفت و سعادت انسان ها سایه افکنده و رفاه آنها را با خطر، مواجه ساخته است.
محمدرضا موالی زاده افزود: در این عرصه اعتیاد و مواد مخدر در رأس تهدیدهای اجتماعی قرار گرفته به گونه ای که به عنوان یکی از چهار بحران جهانی هزاره سوم تلقی می شود.
به گفته وی، شناسایی دامنه بروز و شیوع سوء مصرف مواد مخدر نخستین و مهمترین گام در کنترل و پیشگیری از آن است، سیاستگذاران عرصه اعتیاد برای روزآمد کردن اطلاعات و یافته های خود به منظور طراحی برنامه های مؤثر در این حوزه نیازمند پژوهش هایی هستند که در اسرع وقت چشم اندازی از وضعیت موجود اعتیاد را در اختیار آنان قرار دهد و از سوی دیگر پدیده اعتیاد به سبب چند وجهی بودن و همچنین تغییرات پنهانی و سریع نیازمند مداخلات جامع و دقیق و در عین حال سریع و پویا است.
موالی زاده تصریح کرد: پژوهش ها باید به ارزیابی به موقع و واقع بینانه مسئله مواد مخدر و تحولات آن در سطوح ملی و محلی کمک کند و ارزیابی مداوم برنامه های مبارزه با مواد مخدر در دو حوزه عرضه و تقاضا مورد توجه قرار گیرد.
«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمیباشد.»