Quantcast
Channel: ستاد مبارزه با مواد مخدر - ستاد مبارزه با مواد مخدر
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

بازگشت معتاد به جامعه مهمترين ماموريت مددکاران اجتماعي

$
0
0

 

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : امروز در همه سازمانها و نهادها، نقش مددکاران اجتماعی به وضوح دیده می شود و در بیشتر کشورها مددکاران اجتماعی یکی از اعضای اصلی درمانگران موضوع اعتیاد هستند .

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، دین پرست در نهمین نشست وزیر کشور و دبیر کل ستاد مواد مخدربا گروههای مرجع و ذی نفوس برای اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر افزود : متاسفانه در کشور ما به این گروه موثر زیاد توجه نشده است و مشکلات مختلفی برای مبارزه با مواد مخدر در حوزه مددکاری اجتماعی وجود دارد . 

وی گفت: رویکرد درمان معتادان با داروها ، بی توجهی به بخش اصلی درمان که بعد از ترک جسمانی اعتیاد باید به آن توجه شود و جامعه پذیری و توانمند کردن معتادان برای حضور مجدد معتادان در جامعه از مشکلات جدی بخش مددکاران اجتماعی در حوزه مبارزه با اعتیاد است .

دین پرست ،حاضر نبودن خانواده ها از پذیرفتن فرزندان خود که حتی در مراحل درمانی گیر کرده اند، بازگشت مجدد معتادان به اعتیاد بعد از بهبودی و پیشگیری ، اعتماد نداشتن جامعه بخصوص جامعه زنان به مراکز درمانی از دیگر مشکلات بخش مددکاری اجتماعی در حوزه مبارزه با اعتیاد است . 

دین پرست با اشاره به اینکه هم اکنون 6 هزار و 341 مرکز درمان در 17 استان مشغول خدمات دهی به معتادان هستند گفت : مهمترین ماموریت مددکاران زمانی است که معتاد می خواهد به جامعه بازگردد و رمز ماندگاری فرد بهبود یافته در جامعه یکی از وظایف مهم مددکاران اجتماعی است . 
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود : فراهم کردن زمینه حضور مددکار در همه مراکز و راه اندازی کلینیک های تخصصی اعتیاد ،یکی از کارهای ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 93 است . 

دین پرست تاکید کرد : مهمترین رکن در جلب مشارکت های مردمی و اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر اعتمادسازی است و تا مردم به ما اعتماد نداشته باشند اجتماعی سازی به جایی نخواهد رسید .

وی افزود: رشته مددکاری در دانشگاههای ایران از سال 37 آغاز شده است و هم اکنون کانون کلینیک های مددکاران اجتماعی و انجمن مددکاران اجتماعی مشغول خدمات دهی در سراسر ایران به مددجویان هستند .

دین پرست گفت: در این انجمن ها و کانون ها 16 کارگروه تخصصی وجود دارد اما متاسفانه به اندازه قدمتی که داریم جایگاه مددکاری اجتماعی در ایران تعریف شده نیست . 

وی پویایی و خلاقیت جامعه مددکاری اجتماعی و همکاری وکمک مسئولان را مهمترین راه برای پیشرفت بحث مددکاری اجتماعی بیان کرد و گفت‌:‌ هم اکنون در جای جای مراکز سازمانها از جمله وزارت خانه های تعاون ، صنعت ،نفت ، بهداشت ، بنیاد شهید ، بانکها ، زندان ها ،‌کمیته امداد ، شرکت هواپیمایی وبیشتر دستگاهها و وزارتخانه های کشور مددکاران اجتماعی نفوذ و تاثیر خود را پیدا کرده اند . 

 منبع خبر: واحد مركزي خبر 93.2.18


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

Trending Articles