Quantcast
Channel: ستاد مبارزه با مواد مخدر - ستاد مبارزه با مواد مخدر
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

وزير کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر خواستار مشارکت اجتماعي در مبارزه با موادمخدر شد

$
0
0

 

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر یکی از مهمترین برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر است .

رحمانی فضلی در مراسم دیدار با مددکاران انجمن مددکاری ایران افزود: اجتماعی کردن رکن اصلی در هر عرصه است و اگر سیاست مسیر درست نمی رود و یا اقتصاد مشکل دارد به این علت است که مردم از آن دور هستند و هر جا که منافع ملی و پای مردم وسط باشد سیاست ها به خوبی پیش خواهد رفت .

دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود : امنیت پایدار با حضور مردم برقرار می شود و در موضوع موادمخدر تا کنون در دستگاههای مختلف از جمله ، شورای عالی امنیت ملی و یا صدا و سیما عمدتا کار اطلاعات و مقابله انجام شده است اما امروز اعلام می کنم همه داشته های خود را درباره موادمخدر و آثار اجتماعی آن را که در مراکز و سازمانهای مختلف به دست آ‌ورده ام در ستاد مبارزه با موادمخدر پیاده خواهم کرد .

وزیر کشور فهم و درک درست داشتن از موضوع اعتیاد را بسیار مهم دانست و گفت: وظیفه ما در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر بالا بردن فهم و درک عمومی است به این صورت که به مردم بگوییم اگر کسی فهم و درک درست از مقوله اعتیاد نداشته باشد حتما روزی خود گرفتار آن خواهد شد .
وی تاکیدکرد : هر چه در تکنیک های مختلف مبارزه با مواد مخدر جلو برویم باز از قاچاقچیان در حوزه اطلاعات و مقابله عقب هستیم.

رحمانی فضلی با بیان اینکه قاچاقچیان گروه کوچکی نیستند بلکه یک دولت ویا یک امپراطوری هستند گفت:حوزه نفوذ و تبلیغات قاچاقچیان آنقدر وسیع است که دولت ها در مقابل آنها ضعیف هستند و تنها راه مقابله ،‌درک و فهم درست مردم است و تا جایی پیش برویم که مردم خود راه درمان و پیشگیری را پیش گیرند .

وی تاکید کرد : با توجه به اینکه پاک شده ها در بهترین شرایط 20 درصدشان پاک می مانند و 80 درصد به اعتیاد باز می گردند گفت : این آمار نشان می دهد که ما در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر تاکنون ضعیف عمل کرده ایم .

وزیر کشور با اشاره به اینکه اگر فرض کنیم یک میلیون و 300 هزار معتاد در کشور وجو د داشته باشد باید اقرار کنیم یک میلیون و300 هزار خانوار درگیر بحث اعتیاد هستند و اگر 63 درصد معتادان متاهل باشند یعنی 700 هزار همسر معتاد در خانواده ها زندگی می کنند.

وی گفت: ‌بیش از یک میلیون و 400 هزار فرزند در خانواده های معتاد زند گی می کنند و مطمئنا بخشی از فرزندان این افراد راه اعتیاد را پیش خواهند گرفت و اگر به این صورت پیش برویم سیکل اعتیاد در کشور ثابت خواهد ماند .

وی گفت: 70 درصد زندانی ها در زندان درگیر مواد مخدر هستند و 53 درصد طلاق ها در خانواده ها برای بحث اعتیاد همسر است .

وزیر کشور تاکید کرد : باید بدانیم که فرزندان ما روزی در دام یکی از این ناهنجاری ها خواهند افتاد و تنها راه جلوگیری از این ناهنجاری ها ، اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر است .

وی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون فعالیت رسمی سمن ها 53 درصد پیشرفت داشته است و همچنین برنامه های تولیدی ما در تلویزیون پیشرفت شگرفی را به همراه داشته گفت : ‌تاثیرگذاری کار تبلیغات و هشدار به مردم موجب شده است که رویارویی معتادان به شیشه و کراک در کشوربه شدت کاهش یابد و باید کار هشدار و تبلیغات را ادامه دهیم .

وزیر کشور با بیان اینکه ارتباط و همکاری با مجامع مختلف و مراکز و ارگانهای مختلف در مبارزه با مواد مخدر بسیار تاثیر گذار است گفت : باید نگران باشیم چرا که در جامعه با افراد معتاد زندگی می کنیم و رفتارهای اجتماعی در قالب همین جامعه شکل می گیرد .

وزیر کشور تاکید کرد : ‌وقتی فضای جامعه فضای پیش گیرانه ، هدایتگرانه و سالم نباشد هر چه هم برای تربیت نسل جدید تلاش کنیم به جایی نخواهیم رسید .

وی مهمترین اصل را در اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر سرمایه های اجتماعی دانست و گفت:‌ اعتماد عمومی باید در کشور روز به روز بالا رود اما می بینیم این اعتماد متاسفانه کم شده و سرمایه های اجتماعی ما دچار مشکل شده اند.

وی گفت: برا ی حل این مشکل نخست به فرهنگ اجتماعی شدن نیاز است و باید همه مسئولان مردم را راه حل مسائل بدانند و به مردم کاملا اعتماد کنند.

رحمانی فضلی تاکید کرد : مشارکت فقط در حوزه سیاسی و انتخابات نیست بلکه باید در همه حوزه ها مشارکت وجود داشته باشد چرا که مشکلات فقط به دست مردم حل می شود .

وی گفت:‌ در ستاد مبارزه با موادمخدر این فضا را ایجاد کرده ایم و همین جا تاکید می کنم هیج مشکلی در کمک نسبت به افرادی که می خواهند سیاست اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را ادامه دهند وجود ندارد و شخصا کار آنها را پیگیری می کنم .

وی در ادامه از مددکاران اجتماعی خواست به صورت اجرایی وارد کار شوند و به کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر بیایند .

رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه 90درصد مراکز مددکاری اجتماعی خصوصی است و بیش از 760 هزار مراجعه کننده داشته است این موضوع را به فال نیک گرفت و گفت: باید مراکز و سازمان های مردم نهاد روز به روز افزایش یابند و ستاد مبارزه با مواد مخدر از کمک به این مراکز دریغ نمی کند .

وی به مددکاران گفت:‌ یادمان نرود زندانیان موادمخدر وخانواده و همسران آنان وهمچنین خانواده ها و همسران معتادان حامی ندارند و شما مددکاران باید حامی و پشتیبان این خانواده ها باشید چرا که اگر آنها احساس کنند حامی ندارند مثل همین حالا که 80 درصد خود معتادان پخش کننده مواد هستند این کار را ادامه خواهند داد.

رحمانی فضلی گفت: معتادان را به جامعه باز گردانید و ستاد مبارزه با مواد مخدر در تشکیل خیریه ها ، سمن ها ، مراکز مهارت آموزی ، تشکیل مراکز تولیدی کوچک در حوزه نویسندگی ،‌تئاتر ، فیلم، موسیقی،تبلیغات ، داستان و رمان نویسی از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد .

وزیرکشور تاکید کرد موضوع موادمخدر برای من از وزارت کشور بسیار مهمتر است و بیشتر من را رئیس ستاد مبارزه با موادمخدر می شناسند تا وزیر کشور و همین جا اعلام می کنم طرح بدهید و مطمئن باشید که تصویب می کنم .

وزیر کشور با ابراز تاسف از اینکه روزی 9 نفر به خاطر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می دهند گفت : هر کدام از این 9 نفر خانواده دارند و حساب کنید در سال که 365 روز است چند خانواده داغدار می شود .

وزیر کشور گفت: این مرگ و میرها در اثر مصرف مواد مخدری است که به صورت صنعتی در کشور به صورت قاچاق ساخته شده است و به جوانان ارائه می شود و در مدت زمان بسیار کمی از شروع مصرف ، جوان جان خود را از دست می دهد .

وی گفت: من بارها به تلویزیون گفته ام که هر هفته جنازه چند نفر از این جوانان را نشان دهند تا مردم بدانند که موادمخدر صنعتی چه مصیبتی به بار می اورد .

وی با بیان اینکه شاید یکی از کشته شدگان در آ‌ینده فرزند خود ما باشد تاکید کرد : در ستاد مباره با مواد مخدر به روی همه مددکاران و افرادی که دل سوز این جامعه هستند باز است .


منبع خبر: واحد مركزي خبر 93.2.18 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

Trending Articles