Quantcast
Channel: ستاد مبارزه با مواد مخدر - ستاد مبارزه با مواد مخدر
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

محقق شدن رويكرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر، حفظ سلامت اجتماع را به همراه دارد

$
0
0

یک جامعه‌شناس با بیان اینکه در هر جامعه‌ای به ویژه در جوامع صنعتی، سیاست‌های اجتماعی با هدف حفظ و بهبود سلامت اجتماعی جامعه تدوین و با برنامه‌های ویژه‌ای اجرا می‌شوند، گفت: محقق شدن رويكرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر ، حفظ سلامت اجتماع را به همراه خواهد داشت.

دکتر عزت‌اله سام آرام در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در جامعه افزود: آسیب‌های اجتماعی برای فرد، خانواده، گروه‌های اجتماعی و جوامع کوچک و بزرگ اعم از روستا و شهر، تعریف می‌شود لذا مبارزه اجتماعی با مواد مخدر می‌تواند بسیار راهگشا در کاهش بلیه خانمانسوز اعتیاد در جامعه باشد.

مدیر گروه مددکاری دانشگاه علامه‌طباطبایی در رابطه با نقش مددکاران در پیشگیری از اعتیاد اظهار داشت: مددکار اجتماعی یک فرد حرفه‌ای است که با رعایت ارزش‌های انسانی و اصول حرفه‌ای خاص و استفاده از علوم و تجربه می‌تواند در قالب یک مؤسسه رفاهی اعم از دولتی یا غیردولتی، خدمات حرفه‌ای خود را در اختیار مددجویان قرار می‌دهد تا برای کاهش مشکلات کسانی که گرفتار آسیب‌های اجتماعی همچون اعتیاد شده‌اند کمک و افراد را برای رسیدن به تعادل دوباره در زندگی باری رسانند.

وی ادامه داد: در هر جامعه‌ای به ویژه در جوامع صنعتی، سیاست‌های اجتماعی با هدف حفظ و بهبود سلامت اجتماعی جامعه تدوین و با برنامه‌های ویژه‌ای اجرا می‌شوند. سلامت اجتماعی در کنار سلامت جسمی، سلامت روانی و سلامت معنوی، مجموعه ای را به وجود می آورد که مفهوم سلامت را به طور کلی در جامعه تعریف می کند.

این مددکار اجتماعی با اشاره به اینکه در محدوده هر یک از انواع سلامتی، بخشی به پیشگیری و بخشی به درمان اختصاص دارد، بیان داشت: در سلامت اجتماعی هم مهمترین بخش مربوط به بهداشت اجتماعی و بهداشت اجتماعی به مفهوم پیشگیری از آسیب های اجتماعی است. با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماع محور است و محیط های اطراف وی در بروز آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد، بی اثر نبوده ؛ لذا استفاده از اجتماع برای رفع این معضل ضروری و اجتناب ناپذیر است.

دکتر سام آرام در پایان خاطر نشان کرد: منظور از اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر، استفاده از نهادهای اجتماعی و فرآیندهای مربوط به اجتماع برای اداره کردن خدمات، مبارزه و پیشگیری از اعتیاد است؛ که یکی از راهکارهای اصلی جهت محقق شدن این رویکرد آموزش از طریق کارگاه و تشکیلات در نهادها و سازمان های مختلف مي‌باشد که بتوان فضاهای فردی مبارزه با مواد مخدر را به فضایی اجتماعی تبدیل کرد.


منبع خبر: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر93.3.17 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10769

Trending Articles