معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، اعتیاد به مواد مخدر را دومین عامل مرگ و میر در کشور نام برد و موضوع افزایش گرایش به مواد مخدر صنعتی را یکی از دغدغههای مهم جامعه دانست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، بابک دینپرست با بیان این مطلب در جلسه کمیتههای پنج گانه حوزه کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس که در محل سالن شهید قاضی استانداری برگزار گردید، گفت: الگوهای مصرف مواد مخدر در کشور به سمت پُرخطر سوق پیدا کرده و شاهد کاهش سن اعتیاد و گسترش آن در بین جوانان و زنان هستیم.
وی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر پس از تصادفات رانندگی، دومین عامل مرگ و میر را در کشور به خود اختصاص داده است، افزود: باید در آگاهی بخشی به مردم در خصوص مضرات مواد مخدر براساس اصول علمی اقدام نمود در غیر اینصورت مبارزه با این بلای خانمان سوز را با مشکل مواجه میکند.
دینپرست ادامه داد: باید تهدیدات ناشی از مواد مخدر صنعتی و سنتی در کشور به خوبی مشخص و ضمن بررسی علل افزایش مصرف مواد محرک در بین جوانان و زنان، راهکارهای علمی و عملی در جهت مهار این معضل شناسایی شود.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه سخنان خود بر اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: باید در برابر پدیده شوم مواد مخدر از تمام اقشار مرجع و تاثیرگذار جامعه مانند وزرشکاران، مداحان، هنرمندان، ائمه جماعات و ... کمک گرفت تا بتوانیم مبارزه با مواد مخدر را به درون جامعه ببریم.
وي همچنین با اشاره به اقدامات انجام گرفته در بخش فرهنگسازي به منظور پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر، گفت: همراهي و مشارکت مردم در موفقيت طرحها و برنامههاي ستاد مبارزه با مواد مخدر بسيار مهم است.
بابک دین پرست، جامعه پذیری و بازگشت معتادان بهبود یافته را به خانواده مهم دانست و بیان داشت: یکی از اهداف و برنامههاي مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر ارتقاي سطح درمان معتادان، بازگشت آنان به جامعه و اشتغالزايي براي اين افراد عنوان کرد.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان سخنان خود بر لزوم همکاری همه دستگاهها در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و بیان داشت: باید همه دستگاه ها با ظرفیتهای در اختیار و با مشارکت تمامی اقشار جامعه در برابر مواد مخدر و معضلات ناشی از آن ایستاده و در جهت عاری نمودن جامعه از این بلای خانمانسوز همت و تلاش مضاعف نمایند.
در ابتدای این جلسه محمدرضا ابراهیمی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، دکتر رامین افشاری سرپرست دفتر مبارزه با اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دکتر موسوی مدیرکل بهزیستی فارس به ارایه گزارش عملکرد اقدامات و فعالیتهای صورت پذیرفته در راستای مبارزه با مواد مخدر در سطح استان پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس93.08.10