استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، گفت: مبارزه با اعتیاد به مواد مخدر باید به صورت محلهای و با حضور و مشارکت مردم صورت گیرد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، مهندس سيدمحمد علي افشاني با بيان اين مطلب در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: اگر بخواهيم سريع عمليات اجرايي خود را براي مقابله با اعتياد به مواد مخدر آغاز كنيم ضرورت دارد به سرعت وارد فعاليتهاي محلهاي شويم.
وي با تاكيد بر اين كه گروهها و افراد مرجع در محلات كه علاقهمند به فعاليتهاي اصلاحي و خيريه هستند را بايد در قالب هستههايي با ساختارهاي ساده تشكيل دهيم، ادامه داد: اين هستهها ماموريت فعاليت در محلات خود را بر عهده خواهند داشت و ميتوانند از ظرفيتهاي مردمي براي حل مُعضلات اجتماعي استفاده كنند.
استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس با بيان اين كه ساختار فعاليتهاي اجتماعي بايد ساده و كوچك بوده و بر همياريهاي مردمي متكي باشد، اظهار داشت: نهاد خيرين مدرسهساز به عنوان الگويي موفق در زمينه بهرهگيري از ظرفيتها و توانمنديهاي مردمي ميتواند در اين زمينه مورد توجه قرار گيرد.
افشاني با اشاره به اين كه همه دستگاههاي مسئول بايد به وظايف خود در سطح محلات عمل كنند، افزود: آموزش مقابله با اعتياد براي دانش آموزان و والدين آنها بايد توسط آموزش و پرورش صورت گيرد و تلاش ميكنيم بودجههاي لازم را به اين منظور در اختيار آموزش و پرورش قرار دهيم.
وي تصريح كرد: اگر كار مردم به خودشان واگذار شود به خوبي ميتوانند مشكلات خود را حل كنند.
در اين جلسه تكميل ساختمان مركز ماده 16 به منظور نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان متجاهر در شيراز با همكاري شوراي شهر و شهرداري شيراز مطرح شد و همكاري همه دستگاههاي مسئول به منظور تسريع در بهرهبرداري از آن مورد تاكيد قرار گرفت.
در ابتداي اين جلسه محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس و سپس رؤساي كميتههاي فرهنگي و پيشگيري، درمان و حمايتهاي اجتماعي و مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر و ساير اعضاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ضمن تشريح اقدامات صورت پذيرفته به بيان ديدگاهها و نظرات و پيشنهادات خود در عرصه مبارزه با مواد مخدر پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس94.11.07