دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي گفت: براي پيشگيري اوليه از اعتياد بايد با ادبيات تاثيرگذار وارد شويم و فرجام اعتياد را در قالب هنر ، فيلم و انيميشن بطور كل در تبليغات غيرمستقيم هنري به آنان نشان دهيم.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان ميانه كه با حضور كليه اعضا شهرستان برگزار شد، با بيان اينكه تبليغات دروغين و باورهاي غلط سبب افزايش ورود جوانان به چرخه اعتياد شده است، گفت متاسفانه شاهد ورود آن به مدارس، دانشگاههاو خصوصا باشگاههاي ورزشي و آرايشگاههاي زنانه هستيم. انتظار اين است كه اولا سازمانهاي مسئول با سوداگران مرگ، قاچاقچيان و توزيعكنندگان بدون ملاحظه برخورد كنند تا از دسترسي آسان به مواد مخدر جلوگيري شود، ثانياً همه مردم بايد با موادمخدر و پيامدهاي ويرانگر آن آشنايي داشته باشند و براي مقابله با آن مهارتهاي لازم را كسب كنند.
وي افزود برنامهريزي براي اوقات فراغت تاثير بسزايي در كاهش گرايش به موادمخدر دارد، نبود الگوي منسجم اوقات فراغت را عامل گرايش به اعتياد در جوانان دانست و تاكيد كرد: روحيه شادي و نشاط و اميد به زندگي يكي از مهمترين راهكار مبارزه با اعتياد و گرايش جوانان به اين آسيب اجتماعي است البته بايد توجه داشت كه نشاط بايد از درون افراد ايجاد شود و از بطن جامعه بجوشد فرد بايد در شرايطي زندگي كند كه از درون احساس شادي و شادابي داشته باشد و نيازهايش در جامعه تامين شود.
نصرتي در خاتمه اعلام كرد براي پيشگيري اوليه از اعتياد بايد با ادبيات تاثيرگذار وارد شويم و فرجام اعتياد را در قالب هنر ، فيلم و انيميشن بطور كل در تبليغات غيرمستقيم هنري به آنان نشان دهيم و اقدامات خود را حرفه اي سازي و تخصصي نماييم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي94.11.07